Два дні Львів прощатиметься зі своїми загиблими героями. Розклад

6953 0
!Увага! Прощання з загиблими під Зеленопіллям львів’янами переноситься. Тіла хлопців ще не доставили до Львова. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Ввечері, 17 липня, із Запоріжжя до Львова прибуде літак із тілами вісьмох загиблих під Зеленопіллям військовослужбовців 24-ої окремої механізованої бригади імені Данила Галицького.  Вчора відбулося їх упізнання родичами у Запоріжжі.Парастас за загиблими трьома львів’янами відбудеться сьогодні близько 20:00 в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Прощання і заупокійна Літургія відбудуться завтра о 12:00 у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Усі, хто захоче провести в останню путь Героїв, можуть приходити в храм.

Поховання відбудеться о 14:00 на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 біля меморіалу воїнам УГА.

Перелік упізнаних загиблих, публікує ЛОДА.

солдат Богдан Цікало, 1990 р.н., м. Кам’янка-Бузька,

рядовий Ігор Борис, 1983 р.н., м. Дрогобич,

молодший сержант Мар’ян Дишель, 1970 р.н., м. Стебник,

рядовий Володимир Попович, 1985 р.н., Жовківський район, с. Гряда,

старший солдат Юрій Голуб, 1991 р.н., м. Львів,

молодший сержант Віктор Лущик, 1979 р.н., м. Львів,

солдат Іван-Віталій Береза, 1991 р.н., м. Львів,

старший солдат Роман Кратко, 1990 р.н., Радехівський р-н, с. Сабанівка.

Тіла ще двох упізнаних військовослужбовців прибудуть на Львівщину завтра, 18 липня. Це рядовий Володимир Шпирка, 1984 р.н., Кам’янка-Бузький р-н, с. Великосілки і солдат Тарас Мисик, 1984 р.н, м. Новояворівськ.

Нагадаємо,вночі 11 липня терористи обстрілювали з установок "Град" позиції сил АТО біля села Зеленопілля Луганської області зі сторони кордону з Росією. У Міноборони повідомили, що в результаті цих обстрілів загинуло 19 військовослужбовців, 93 отримали поранення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!