Два львівські університети увійшли до топ-10 найкращих вишів країни

10322 0
Всього до рейтингу увійшли 237 вищих навчальних заклади України.
фото: vgolos.com.uа

фото: vgolos.com.uа

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» склав консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України 2018 року. У топ-10 цього рейтингу увійшли одразу два університети зі Львова – ЛНУ імені Івана Франка та НУ «Львівська політехніка».

Львівський національний університет імені Івана Франка посів четверту сходинку консолідованого рейтингу українських ВНЗ. Одразу за ним – НУ «Львівська політехніка».

Читайте також: Студенти Львова – які вони? Інфографіка

На першому місці рейтингу Київський національний університет імені Тараса Шевченка. За ним йдуть Харківський університет Каразіна та Київський політехнічний інститут імені ігоря Сікорського.

Зазначимо, що 11 місце в рейтингу займає Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.

Читайте також: Міносвіти випустило пам'ятку на допомогу абітурієнтам

Всього в консолідованому рейтингу 237 вищих навчальних закладів України. Його укладали на основі рейтингових місць вишів за версією «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт».

Нагадаємо, що торік  одразу три вищих навчальних заклади Львова потрапили до рейтингу найкращих університетів України за результатами середнього балу ЗНО вступників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!