Дві львівські борчині вибороли «золото» чемпіонату Європи

1146 0
У фіналах борчині зустрілись з росіянками та перемогли в обидвох поєдинках.
фото: лода

фото: лода

Сьогодні відбулись фінальні поєдинки чемпіонату Європи з вільної боротьби U-23 серед жінок. Одразу у двох вагових категоріях за медалі змагались представниці Львівщини. Як повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА, у фіналах борчині зустрілись з росіянками та перемогли в обидвох поєдинках.

19-річна майстер спорту України міжнароднодного класу Оксана Чудик стала чемпіонкою у ваговій категорії 68 кг. Дівчина навчається у Львівському фаховому коледжі спорту. Її тренують Олександр Раковський та Степан Ткачишин.

22-річна майстер спорту України Христина Зоряна-Демко виступала у вазі до 55 кг. Її тренують Андрій Стаднік та Ярослав Вуйцік. Нещодавно спортсменка також стала бронзовою призеркою дорослого чемпіонату Європи.

Фото управління молоді і спорту Львівської ОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!