Двоє львів’ян стали чотириразовими чемпіонами України з веслування

2249 0
Загалом представники Львівської області здобули 13 золотих, 12 срібних та 9 бронзових нагород.
Фото: управління молоді та спорту ЛМР

Фото: управління молоді та спорту ЛМР

У Дніпрі відбувся Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді. Перемогу у цих змаганнях здобули двоє мешканців Львова – Анастасія Горлова та Дмитро Озимок. Про це повідомляє управління молоді та спорту ЛМР.

Анастасія Горлова перемогла у байдарці-одиночці та байдарці-двійці на 200 м та у байдарці-четвірці – на 200 і 500 м. Дмитро Озимок здобув перемоги у каное-одиночці та в складі екіпажу каное-четвірок на 200 і 500 м. Для них обох це вже четвертий титул чемпіона України.

У межах Чемпіонату збірна команда Львівської області виборола 13 золотих, 12 срібних та 9 бронзових нагород. Загалом, 17 спортсменів з Львівщини підіймались на п’єдестал, а 10 з них здобували золоту нагороду: Озимок Дмитро (4 золота), Зуб Юрій (3 золота, 1 срібло), Кушнірук Ілона (3 золота, 1 срібло), Андрухів Іванна (2 золота, 1 срібло, 1 бронза), Скрипник Ярослав (1 золото, 2 срібла), Костра Станіслав (1 золото, 2 срібла), Войтків Андрій (1 золото, 1 срібло), Жеплінська Марта (1 золото, 1 срібло), Сидоренко Юлія (1 золото, 1 срібло), Степаненкова Тетяна (1 золото, 1 срібло, 1 бронза), Терета Валерія (3 срібла, 1 бронза), Смілка Василь (2 срібла, 2 бронзи), Глушко Андрій (3 бронзи), Браташ Віталій (1 бронза), Браташ Олег (1 бронза), Лейцусь Орест (1 бронза), Рогуцький Максим (1 бронза).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!