Двоє львівських спортсменок стали бронзовими призерками Чемпіонату Європи з велоспорту

971 0
Львів’янка Олена Старікова отримала бронзу у командному спринті, а мешканка Львівщини Тетяна Кліменко – в індивідуальній гонці.
фото: лода

фото: лода

У болгарському місті Пловдив триває чемпіонат Європи з велоспорту. У командному спринті львів’янка Олена Старікова, киянка Любов Басова і волинянка Олександра Логвинюк фінішували третіми, поступившись лише велосипедисткам з Росії та Великої Британії.

24-річну Олену Старікову тренує Євген Болібрух. Спортсменка навчається у Львівській школі вищої спортивної майстерності. Це вже не перша медаль Олени на континентальних змаганнях. Велосипедистка стала найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками 2019 року від управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Ще одна велосипедистка Львівщини, уродженка Червонограда 26-річна Тетяна Клімченко виборола бронзову медаль Чемпіонату Європи з велоспорту на треку у гонці скретч. Це індивідуальна гонка, в якій учасниці здолали 40 кіл.

Серед 14 спортсменок, що змагались за перемогу, львівську велосипедистку випередили лише представниці з Італії та Білорусі.

Додамо, що Тетяна тренуються у Львівській школі вищої спортивної майстерності під керівництвом Ореста Тичка та Валерія Романенкова. Перший тренер Тетяни – В’ячеслав Рудько.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!