Двоє львів'янок увійшли до рейтингу сотні успішних жінок України

2638 0
Топ-100 успішних жінок України – це щорічний проєкт про українок, які досягли вражаючих результатів у бізнесі, політиці, суспільному житті й інших значущих галузях.

Львів’янки Мар’яна Савка, головна редакторка і співзасновниця Видавництва Старого Лева, та Оксана Линів, ексголовна диригентка Опери Граца (Австрія), засновниця, артдиректорка LvivMozArt, потрапили до топ-100 успішних жінок України за версією журналу НВ. Про це йдеться на сайті видання.  

Читайте також: В Україні я не знала диригенток. Оксана Линів про свій шлях до успіху

Вони посіли 81 та 83 позиції відповідно у категорії культура, медіа. Загалом у списку представлені номінантки у восьми таких категоріях: політика, держчиновниці, бізнес, суспільство, корпоративний сектор, культура і медіа, шоу-біз, спорт.

Повний перелік можна побачити за посиланням.

Читайте також: Гнутися, але не ламатися. Мар'яна Савка – про творчість, успіх та стереотипи

Нагадаємо, що топ-100 успішних жінок України – це щорічний проєкт про українок, які досягли вражаючих результатів у бізнесі, політиці, суспільному житті й інших значущих галузях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!