Двоє волонтерів із Львівщини отримали державні нагороди

2991 0
Володимир Волошин та Ольга Іляш отримали нагороди.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Двоє волонтерів зі Львівщини, які з перших днів повномасштабної війни активно допомагають усім, хто постраждав внаслідок російської агресії, отримали державні нагороди. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, грамоту від Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» отримав Володимир Волошин – волонтер, командир Галицького братерського полку військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України». Також подякою від голови Верховної Ради відзначили Ольгу Іляш – волонтерку, голову правління ГО «Академічний простір», воїна військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України».

Читайте також: У Львові державними відзнаками нагородили волонтерів і військових

Нагадаємо, раніше 8-річного волонтера у Львові нагородили державною відзнакою за допомогу ЗСУ.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!