Двоє постраждалих від вибуху на львівському ярмарку перебувають в реанімації

12170 0
Ще двом постраждалим надають допомогу в опіковому відділенні 8-ї клінічної лікарні.
фото: ДСНС Львівщини

фото: ДСНС Львівщини

Двоє постраждалих від вибуху на львівському ярмарку перебувають в реанімації, ще двом надають допомогу в опіковому відділені 8-ї міської клінічної лікарні. Про це повідомляє Львівська міська рада.

За словами начальника міського управління охорони здоров’я Володимира Зуба, у лікарні є всі необхідні медикаменти, а постраждалим вже надається необхідна медична допомога. У всіх – опіки різних частин тіла.

«Госпіталізовано 4 людини. Надаємо їм допомогу. У всіх – опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок. Площа і глибина опіків зараз уточнюються. Медикаментами ми забезпечені», – каже Володимир Зуб.

Як повідомив під час екстреного засідання комісії ТЕБ і НС начальник управління безпеки міста Юрій Діль, ще один постраждалий звернувся по допомогу самостійно. Постраждалими є працівники ярмарку. 

Нагадаємо, сьогодні, 22 грудня, близько 13:00 на проспекті Свободи на Різдвяному ярмарку сталась пожежа і вибух газового балону. Постраждали четверо людей, які з опіками госпіталізовані в опікове відділення 8-ї лікарні. Правоохоронці та надзвичайники встановлюють причину загоряння та вибуху. Міський голова Львова Андрій Садовий також наголосив, що різдвяний ярмарок у Львові можуть закрити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!