Львівський забудовник відімкнув електроенергію у притулку для переселенців у Львові

3310 0
Львівський підприємець намагався виселити благодійну організацію, яка орендувала у нього приміщення.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Директор львівської компанії «Ірокс» Ігор Микичак відімкнув електроенергію у притулку для переселенців благодійної організації «100% життя». Про це вони повідомили у Facebook. 

Окрім відключення електроенергії, Ігор Микичак також замінив замки на деяких приміщеннях і мешканці прихистку не мають доступу до душових кімнат.

Власником приміщення, де організація орендує поверх, є директор ПрАТ «Ірокс» Ігор Микичак. Попри укладений договір, чоловік намагався виселити їх з будівлі.

Читайте також: У Львові забудовник намагається виселити понад 100 переселенців

Додамо, що згідно з аналітичною платформою YouControl, Приватне акціонерне товариство «Ірокс» заснували у Львові у 1996 році Христина та Ігор Микичак. Сама компанія займається діяльністю посередників у торгівлі товарами широкого асортименту. Окрім того, проти компанії відкриті декілька кримінальних справ, зокрема щодо службової підробки, зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги та службовими зловживаннями. 

Нагадаємо, компанія «Ірокс» неодноразово фігурувала в будівельних скандалах. Зокрема, у серпні 2016 року між мешканцями будинку на вулиці Антонича, 3 і будівельною компанією виник конфлікт —  мешканці створили ОСББ, що у подальшому дозволило підвести інженерні мережі, зокрема електрику.

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!