Директор заводу ЛОРТА задекларував понад 6 мільйонів зарплати

6654 0
У січні цього року завод працював в «обмеженому» режимі. Працівники страйкували, вимагали відновити роботу і виплатити їм заборгованість із зарплати за 4 місяці.
Фото:ДивисьІнфо

Фото:ДивисьІнфо

Керівник львівського заводу ЛОРТА  Володимир Чаус за минулий рік задекларував зарплату у понад 6 мільйонів гривень. Ці кошти – зарплата, отримана за основним місцем роботи – завод ЛОРТА. Завод у січні цього року працював в «обмеженому» режимі через нестачу фінансування. 

Читайте також: Львівський завод ЛОРТА місяць простоював. У чому причина

За минулий рік керівник заводу ЛОРТА задекларував 6 292 466 гривень заробітної плати, 176 155 грн пенсії. Також Володимир Чаус подав ще одну декларацію про суттєві зміни у майновому стані, у якій вказано, що у січні 2021 року він отримав 629 426 грн зарплати.

Торік Володимир Чаус став власником квартири та паркомісця в Одесі. Квартира – понад 80 квадратів вартістю 1076000 тисяч гривень. У Львові ж директор заводу має дві квартири площею 115 та 40 кв. м і три гаражі.

Також у декларації вказаний недобудований будинок у Лапаївці на 100 метрів квадратних. Задекларував Володимир Чаус і автомобіль Mercedes-Benz 2015 року за 1,5 млн грн.

Гроші у банках Володимир Чаус не тримає. У декларації вказано, що готівкою він зберігає понад 366 тисяч гривень ,31 тисячу доларів та 30 тисяч євро. Ще 25 тисяч доларів готівкою має його дружина, вона пенсіонерка. Також Валентина Денисова є власницею квартири у Львові.

Читайте також: У Львові розроблять проєкт реконструкції палацу культури заводу «ЛОРТА»

На початку року на підприємстві, що належить до оборонного промислового комплексу, понад 500 працівників вимагали відновити роботу. Підприємство більше місяця працювало в «обмеженому» режимі через нестачу фінансування.Тоді люди вимагали виплатити заборгованість із зарплати за 4 місяці.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!