Київ

Директора парку Партизанської слави в Києві зловили на хабарі

921 0
Посадовець брав хабар за надання дозволу на розміщення на території парку кафе
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Правоохоронці затримали директора парку Партизанської слави під час отримання хабаря. Про це повідомляє столична прокуратура.
 
За даними слідства, посадовець вимагав у представника приватного товариства неправомірну вигоду у 2 тис. доларів США за надання дозволу на розміщення на території парку кафе. Цей заклад також мав використовуватися як «пункт незламності».
 
У ході контролю за вчиненням злочину правоохоронці задокументували передачу директору парку неправомірної вигоди двома частинами. Під час одержання другої частини у сумі 1 тис. доларів США посадовця затримали. 
 
Наразі затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, який прокуратурою оскаржується.
 
Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають. 
 
Нагадаємо, правоохоронці викрили розкрадання 1,2 млн гривень під час будівельних робіт з реконструкції парку «Наталка» на Оболоні.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!