Директоркою палацу культури імені Гната Хоткевича стала Оксана Гузь

3029 0
Днями міськрада оприлюднить контракт з новою керівницею установи.
Фото: Оксана Гузь

Фото: Оксана Гузь

Сьогодні, 5 березня, відбувся конкурс на посаду директора палацу культури імені Гната Хоткевича у Львові. Про це Tvoemisto.tv повідомила Оксана Гузь, яка і стала переможницею конкурсу.

Нагадаємо, з 2017-го установа залишилась без директора: Ігоря Мартиненка звільнили з посади після того, як  застали на роботі нетверезим. Потому кілька разів конкурс проходив безрезультатно.

Нарешті 20 лютого цього року знову засідала конкурсна комісія. Документи подали дві кандидатки: Оксана Гузь, яка виконувала обов’язки директорки палацу, та Роксоляна Мицько, засновниця культурної агенції «Лінія Втечі». Під час обговорення виявилося, що рекомендаційні листи Роксоляни Мицько не підписані. І хоча це питання узгодили в телефонному режимі з тими, хто мав підписати ці листи, документи в Роксоляни Мицько так і не прийняли.

Читайте також: Як можуть змінити громадський простір біля палацу Хоткевича. Візуалізація

«До 7 лютого було достатньо часу, аби підписати будь-які документи і передати їх поштою навіть з іншого кінця планети. Це абсолютно нормальна практика рекомендаційних листів. Є доступ до різних поштових сервісів і до електронної пошти», – прокоментувала ситуацію під час комісії Оксана Гузь.

Відтак, члени комісії пристали на її думку і вона залишилась єдиною кандидаткою.

За словами Оксани Гузь, днями на сайті міськради Львова мають оприлюднити контракт з нею та її план роботи на рік і на 5 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!