Ексдружина Дубневича хоче поновити оренду ділянки біля ТЦ у центрі Львова

1573 0
Йдеться про ділянку на пл. Соборній, 12 біля ТЦ «Роксолана».
Фото: Wikimedia

Фото: Wikimedia

Ексдружина Ярослава Дубневича Наталія просить депутатів Львівської міськради дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ділянки на пл. Соборній, 12 біля ТЦ «Роксолана». Відповідна ухвала з’явилася на інформаційному порталі депутатів ЛМР.  

Як зазначено у пояснювальній записці до ухвали, йдеться про комунальну ділянку, на якій розташована будівля-пам’ятка архітектури місцевого значення, яка належить Наталії Дубневич. Вказану землю вона орендувала ще до 2014 року, проте користувалася нею надалі без документів, за що Галицький райсуд Львова у березні минулого року стягнув з неї штраф у розмірі 65 тис. грн. 

Додамо, що у цій будівлі розташовуються кафе, офісні приміщення та аптеки. Окрім того, наразі ця будівля арештована з листопада 2019 року – Вищий антикорупційний суд виніс таке рішення у справі щодо розкрадання 93 млн грн «Укрзалізниці», у чому підозрюють її колишнього чоловіка Ярослава Дубневича. 

Нагадаємо, що народний депутат Ярослав Дубневич, який є обвинуваченим у справі збитків «Укрзалізниці» на 93 млн грн, а також запевняв, що перебуває в Україні, опинився за кордоном. Наразі він у міжнародному розшуку. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!