Львівщина отримала ще одного народного депутата

1748 0
Він замінив у Раді Ірину Луценко.
Фото: nashshevchenko.in.ua

Фото: nashshevchenko.in.ua

Колишній очільник Українського інституту національної пам’яті львів’янин Володимир В’ятрович став народним депутатом від фракції «Європейська солідарність». Про це він повідомив на своій сторінці у Фейсбуку.

«Я йду в політику заради того, щоб Україна була рідним домом, в якому живеш в достатку та куди із радістю повертаєшся. Щоб наші діти спілкувались між собою українською, не нехтучи іноземими мовами, знали б нашу історію, неспотворену з-за кордону та з впевненістю дивилися у своє майбутнє, незатьмарене ані війною, ані здачею країни.
Особисто запевняю: не піду на жодні компроміси щодо національних інтересів. Хай зміни будуть українськими!»
, – йдеться в повідомленні.

Він замінив у Раді Ірину Луценко. А також подякував партії «ЄС» та Наталії Бойко, яка була наступною у списку «Європейської солідарності», але відмовилась від мандату.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!