Ексочільниці управління екології ЛМР Олександрі Сладковій вручили підозру

4844 0
Чиновниці ЛМР вручили підозру у двох статтях.
Фото: Олександра Сладкова

Фото: Олександра Сладкова

Чиновниці Львівської міської ради вручили підозру за зловживання владою. Йдеться про ексочільницю екології ЛМР Олександру Сладкову. 

Як повідомили Tvoemisto.tv у прокуратурі Львівської області, чиновниці ЛМР вручили підозру у двох статтях: 

  • Зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 ККУ);

  • Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст. 366 ККУ).

Наразі правоохоронці не розголошують прізвище підозрюваної.

Згодом заступниця директора департаменту у Департамент економічного розвитку Олександра Сладкова на своїй Facebook-сторінці повідомила, що їй, як колишній керівниці управління екології, оголосили підозру.

«Так буває, що приходить час коли своє імʼя та професійні здобутки треба захищати у суді. В мене цей момент настав через 12 років після початку служби моєму найріднішому місту Львову. Є відчуття тривожності, але значно сильніше розуміння, що зробила все правильно і роботу буде захищено. Як колишньому керівнику управління екології мені оголосили підозру»,написала Олександра Сладкова.

Зазначимо, Олександра Сладкова з 2019 року очолювала управління екології та природних ресурсів ЛМР. У березні 2023 року перейшла на посаду заступника директора департаменту економічного розвитку та координуватиме проєкти щодо впровадження зелених технологій.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: Львів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!