Ексвійськком Тіщенко хоче припинити свої повноваження депутата Львівської облради

2720 0
Олександр Тіщенко був депутатом Львівської обласної ради від партії «Слуга народу».
Олександр Тіщенко

Олександр Тіщенко

Колишній військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко вирішив достроково припинити повноваження депутата Львівської обласної ради. Цю інформацію у коментарі Tvoemisto.tv підтвердили у прессслужбі ЛОР. Також відповідне рішення з'явилося на сайті Львівської обласної ради.

Зазначимо, Олександр Тіщенко був депутатом Львівської обласної ради від партії «Слуга народу» з 2020 року. За 2022 рік він задекларував 980 тис. гривень доходів та вісім об’єктів нерухомості. 

Нагадаємо, 18 серпня 2023 року керівник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко повідомив на своїй Facebook-сторінці, що пішов з посади.  У коментарі Tvoemisto.tv Олександр Тіщенко сказав, що надалі продовжуватиме працювати на Батьківщину, і уточнив, що це буде у Львові. 

Додамо, що з початку повномасштабного вторгнення більше п'яти депутатів Львівської облради склали свої повноваження. 

Для довідки

Олександр Тіщенко народився 11 грудня 1975 року в смт Красне Буського району Львівської області. Депутат Львівської обласної ради від «Слуги народу», пише Рух Чесно.

У 2022 році очолив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Президент України нагородив Тіщенка орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

У 2020-му пройшов до Львівської облради від «Слуги народу» (№7 у списку, безпартійний). Тоді ж звільнився з посади головного військового комісара області. 

У 2019 році невдало балотувався на виборах до Верховної Ради на Львівщині (округ №119, самовисуванець). 

У 2016-2020 років працював начальником Львівського обласного військкомату. До цього неодноразово виконував обов'язки головного військового комісара Львівщини. Брав участь в АТО. Полковник ЗСУ. 

У 2015 році невдало балотувався від «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» до Львівської облради (округ №32 та за партійним списком). 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!