Електронні петиції тепер можна адресувати й до Верховної Ради

2333 0
На офіційному сайті Парламенту запрацював сервіс електронних петицій. Про це на своїй facebook-сторінці написав голова Верховної Ради Володимир Гройсман, зауваживши, що користувачі російських доменів не зможуть ані створювати петиції, ані підписувати їх.
фото: ar.volyn.ua

фото: ar.volyn.ua

«Продовжуємо реалізацію проекту «Електронний парламент» у Верховній Раді. На офіційному сайті в тестовому режимі запрацював сервіс електронних петицій. Тепер кожен громадянин, зареєструвавшись, може створити нову петицію до Парламенту або підписати вже створену. Для зручності вони будуть відсортовані за сферами (темами). І ще одна важлива деталь – з російських доменів користувачі не зможуть створювати ні петиції, ні підписувати їх. Наша мета в цілому – з допомогою е-технологій зробити роботу максимально прозорою та ефективною.

Читайте також: Кабмін запроваджує ще один онлайн-сервіс – електронний апостиль

Ми уже запровадили раніше «Електронний протокол», сервіс «Стоп прогульник!», а з 19 жовтня на сайті публікуються всі депутатські запити. Зараз триває робота над створенням електронного робочого місця депутата, переведенням розгляду законопроектів до другого читання в електронний вигляд, забезпеченням онлайн трансляцій засідань комітетів», – написав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, на офіційному інтернет-представництві Президента України також можна створити свою петицію, або підтримати вже існуючі. 

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!