Енергосистема України поетапно відновлюється, але один з напрямків залишається складним

862 0
Бригади працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки в Київській та Одеській областях.
Фото умовне

Фото умовне

Станом на 11:00 7 грудня продовжується поетапне відновлення енергосистеми після ракетної атаки. На атомних станціях триває процес завантаження блоків, які відключались через пошкодження електромереж, до планових показників.

Джерело: Укренерго

Складна ситуація – на сході країни, адже ворог учора ввечері повторно обстріляв одразу кілька об’єктів енергетичної інфраструктури в той час, як температура в цьому регіоні досягла позначки -17 градусів. Наразі тривають цілодобові аварійно-ремонті роботи.

Також ремонтні бригади працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки в Київській та Одеській областях, налагоджують електропостачання регіонів за резервними схемами.

Читайте також: Козицький розповів, чому графіки планових відключень світла не відповідають дійсності

Нагадаємо, що унаслідок чергового масованого ракетного удару по критичній інфраструктурі України 5 грудня частина електростанцій пошкоджені та не зможуть працювати на повну потужність. На Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень. 

Софія Шавранська

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!