Енергосистема України стабілізується, ‒ Міненергетики

849 0
До електромережі підключили ще один енерголок, який ворог пошкодив під час ракетного обстрілу.
Фото умовне

Фото умовне

До енергомережі України підключили дев’ятий енергоблок-тисячник Енергоатома, який зазнав пошкоджень внаслідок масованого ракетного удару 23 листопада.

Джерело: Міністерство енергетики України

«Це черговий крок до стабільності енергосистеми. Всі 9 енергоблоків вітчизняних атомних електростанцій, які знаходяться на підконтрольній Україні території, працюють для забезпечення потреб населення та економіки країни», – заявив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Читайте також: Козицький розповів, чому графіки планових відключень світла не відповідають дійсності

Нагадаємо, що зранку 12 грудня ліміти, які довів диспетчер енергосистеми для Львівщини, покривають близько 55% від потреб Львівщини. Станом на ранок «Львівобленерго» застосовує одну групу графіка погодинних відключень. Якщо навантаження на енергосистему зросте, доведеться задіяти одразу дві групи. Дізнатися, до якої групи належить ваш будинок, можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла».

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!