Ernest Airlines запустить рейси зі Львова в Венецію, Неаполь та Бергамо

5396 0
Італійська авіакомпанія цьогоріч запускає польоти з львівського та київського аеропортів.
Фото: 2.bp.blogspot.com

Фото: 2.bp.blogspot.com

Рейси зі Львова до Бергамо стартують 20-го жовтня, а до Венеції і Неаполя – 8-го грудня. За всіма трьома напрямками польоти будуть виконуватися два рази на тиждень щоп'ятниці і щонеділі. Про це повідомляє avianews.com.

З Києва польоти в Бергамо почнуться 4-го грудня, а в Неаполь – з 9-го грудня і будуть виконуватися два рази на тиждень у понеділок і суботу. В період новорічних свят авіакомпанія тимчасово додасть третій рейс у середу.

Ціна на квитки становитиме 50 євро в один бік, їх вже можна придбати на сайті авіакомпанії. В ціну входить перевезення ручної поклажі вагою до 10 кг і з габаритами до 55х35х25 см.

Читайте також: Наступного року в Україну можуть прийти три лоукостери

Перевезення багажу до 15 кг обійдеться в 8 євро при оплаті заздалегідь. Якщо вага багажу становитиме 15-20 кг, то багажний збір складе 14 євро, а для валізи вагою 20-25 кг перевезення в багажі обійдеться в 19 євро при оплаті заздалегідь. 

Якщо перевезення багажу оплатити в аеропорту, авіакомпанія буде стягувати підвищений збір.

Ernest Airlines – невелика авіакомпанія з албанськими корінням і флотом з двох літаків A320 і A319. Наразі авіакомпанія виконує польоти зі столиці Албанії Тірани в кілька міст Італії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!