Етнічний крам та гуцульська колиска. У Львові відбудеться блошиний ринок

2266 0
Старовину презентуватимуть збирачі біжутерії та посуду зі всього світу, а прикарпатська делегація привезе вишиваний одяг та давні меблі.
Фото: TLUM & KRAM

Фото: TLUM & KRAM

На вихідних, 29-30 травня, на території LEM Station, що на вулиці Вітовського 57, відбуватимуться львівський блошиний ринок «Тлум&Крам» та ярмарок крафту й арту «І те, і се»Tvoemisto.tv у суботу, о 13.00 год, покаже, як проходять ярмарки на своїй сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі.

Читайте також: Львівський Шанхай. Фоторепортаж із блошиного ринку

Старовину презентуватимуть збирачі біжутерії та посуду зі всього світу, а прикарпатська делегація привезе вишиваний одяг та давні меблі. Також батяри на старовинних роверах приїдуть закликати містян на ретрозабіг велосипедами, що відбудеться 12 червня.

У зоні з локальними крамарями можна зустріти коваля, сімейну майстерню «Кока» з м. Косів, які продовжують багатовікову традицію різьби по дереву, та соціальне підприємство UNSEEN BEAUTY, яке об’єднує незрячих жінок, що створюють прикраси.

«Сьогодні у спільноті ярмарків сотні крамарів, які мають широке портфоліо старовини з різних епох і куточків світу. У нас є вінтажний посуд та столові прибори, поштівки і вініли, прикраси та свічники, меблі. Можна знайти вазу ЛКСФ поруч з виробом із якоїсь азійської мануфактури, голландські меблі та гуцульську колиску. Делегація з Прикарпаття привозить затребуваний етнічний крам. А серцем Тлуму незмінно залишається garage sale, де охочі дарують друге життя своїм речам», – розповідає співзасновниця TLUM & KRAM Дара Бурко. 

Тлум&Крам на вихідних також стане підготовчою подією до ретровелопроменаду «Батяри на Роверах». Захід 29 травня стане можливістю зазирнути за куліси майбутнього фестивалю, який відбудеться 12 червня, та шансом поспілкуватись з справжніми батярами, учасниками велозаїзду.

Читайте також: Які секрети приховує Львівська бібліотека Стефаника. Фоторепортаж

Ярмарки проводитимуть із дотриманням усіх карантинних норм.

Вхід – 40 грн на день. В обмін на цю суму відвідувачі отримують ваучери, які можна використати як знижки на покупки в день відвідування. Для дітей до 12 років, людей з інвалідністю, осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, вагітних та іменинників вхід безкоштовний.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!