Facebook впровадив для усіх користувачів функцію онлайн-трансляції відео

1378 0
Соціальна мережа facebook відкрила для всіх доступ до сервісу онлайн-трансяцій facebook Live. Про це повідомив засновник соцмережі Марк Цукерберг.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

«Live – це як мати ТБ-камеру в своїй кишені. Кожен власник телефону тепер зможе вести трансляції на весь світ», – зазначив засновник мережі.

Сьогодні о 20.30 год Марк Цукерберг проведе демонстраційну онлайн-трансляцію на своємуекаунті у Facebook.

Щоб запустити трансляцію необхідно натиснути кнопку для створення нового поста і у випадаючому меню обрати кнопку Live Video. Якщо ви досі її не бачите – необхідно оновити ваш додаток.

Live запустили в серпні 2015 року, проте тоді сервіс був доступний лише користувачам з підтвердженим екаунтом.

Сервіс надає можливість коментувати, ставити «лайки» і поширювати трансляції. Користувачам, які є друзями автора відео приходить повідомлення про те, що він розпочав Live-трансляцію.

Нагадаємо, до України докотилася хвиля facebook-віруса, який останні 2 дні активно поширювався в Західній Європі та США.

Джерело: watcher

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!