!Fest став власником ресторану у Львівській міській раді

8494 0
Холдинг викупив фірму, яка мала кафе в приміщенні Ратуші на умовах довготривалої оренди.
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

«Холдинг емоцій "!Fest"» викупив ТзОВ «Місто Лева», що орендує приміщення для ресторану «Ратуша» на першому поверсі Львівської міськради, таким чином ставши власником закладу. Про це в інтерв'ю «Високому замку» розповів співзасновник холдингу Андрій Худо.

«Попередні власники робили бізнес переважно на банкетах, весіллях, — каже він. — Їм стало нецікаво, зважаючи на ті заробітки, які тут мали. Будемо створювати своє. Думаю, це буде потужне центральне гранд-кафе, як у Відні, з крутими десертами. Але воно має бути демократичне, щоб тут було багато людей».

Читайте також: Холдинг емоцій !Fest став співвласником культової кав'ярні «Дзиґа»

Як пише Zaxid.net з посиланням на піар-менеджерку холдингу Оксану Ємець, «!Fest» викупив ТзОВ «Місто Лева» приблизно два тижні тому і поки що невідомо, якою буде нова концепція закладу.

«Найближчим часом воно працюватиме у форматі кав’ярні. Ми також готові приймати бенкети, як це і відбувалось в "Ратуші»". Стосовно планів щодо зміни концепції, то ми ще не готові точно сказати, оскільки ще працюємо над цим», – каже вона.

Читайте також: Поява !Fest — це наслідок того, що робило середовище «Дзиґи»

Додамо, що ресторан «Ратуша» площею 648 кв. м відкрило ТзОВ «Місто Лева» у 2014 році. До цього там булла їдальня. За даними аналітичної системи YouControl, зараз власниками фірми є Дмитро Герасімов, Андрій Худо та Юрко Назарук.

«!Fest» – мережа концептуальних авторських ресторанів та напрямків, заснована у Львові 2007 року. Першим рестораном мережі стала «Криївка». У холдинг входять: ресторан «Дім легенд», «Гасова лямпа», «Під золотою розою», «Мазох-кафе», «Найдорожча ресторація Галичини», кав’ярня «Біля Діани», «Театр пива «ПРАВDА» «Львівська копальня кави», мережа закладів «Львівська майстерня шоколаду», «Львівські пляцки» та інші ресторани та кафе. Засновниками та власниками компанії є Андрій Худо, Юрко Назарук, Дмитро Герасімов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!