!Fest відкриває черговий ресторан на площі Ринок. Уточнено

11409 0
У ресторані не буде меню, а кухарі готуватимуть індивідуальне замовлення.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

«Холдинг емоцій !Fest» у листопаді відкриє на площі Ринок, 14 ресторан «Дуже високої кухні». Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла піар-менеджерка компанії Оксана Ємець.

За цією ж адресою розташовані два інші ресторани холдингу – «Найдорожча ресторація Галичини» та «Криївка». Новий ресторан буде розташований під дахом кам'яниці. За словами Оксани Ємець, до відкриття цього закладу !Fest ішов 10 років, він працюватиме в абсолютно новому форматі.

Читайте також: З'їли і не заплатили. Як минув День довіри у ресторанах Львова. Фоторепортаж

«Це ресторан "Дуже високої кухні", де концептом і є сама кухня. Їжа та музика без посередників. Із гостями ресторану будуть спілкуватись кухарі. Вони прийматимуть замовлення, готуватимуть і виноситимуть рахунок. Меню не буде. Кухар буде готувати індивідуально за побажаннями кожного гостя подаватиме саме те, що він побажає. У ресторані працюватимуть офіціанти, але вони не обслуговуватимуть клієнтів, а допомагатимуть, наприклад, виносити їжу», – каже вона.

Читайте також: Поява !Fest - це наслідок того, що робило середовище Дзиґи

Кухарів, які працюватимуть у ресторані, вчили у внутрішній Школі кухарів компанії після відбору серед найкращих працівників.

Нагадаємо, холдинг емоцій !Fest став власником ресторану у Львівській міській раді, а ще раніше – співвласником культової кав’ярні Дзиґа.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!