«!Fest» закрив мережу магазинів «Два кроки від хати»

7516 0
Сам бренд холдинг не продає.
Фото: Facebook Андрія Худо

Фото: Facebook Андрія Худо

Холдинг емоцій «!Фест» припинив роботу мережі магазинів «Два кроки від хати» у Львові. Однак це не означає, що проєкт закрили повністю та продали бренд. Натомість на цих місцях з’явиться новий оператор рітейлу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив прессекретар «Холдингу емоцій «!Фест» Тарас Маселко.

«Ми справді припиняємо роботу мережі «Два кроки» на тих локаціях, де ми були. Це не означає, що ми повністю закрили проєкт. Ми не віддаємо і не продаємо нікому бренд. Вирішили зосередитися більше на інших проєктах, тому що окремі напрямки – це доволі великий ресурс, щоб це було цікаво, і несло цінність для гостей. Власне, ми вирішили, що більше будемо зосереджуватися на роботі з ресторанними проєктами, і тому закрили «Два кроки», – прокоментував Тарас Маселко.

Читайте також: У міській раді заявили, що одна із відомих мереж ухиляється від сплати податку. У компанії кажуть про наклеп

Мережа «Два кроки від хати» включала 8 магазинів у Львові. Натомість, на тих місцях працюватиме нова мережа супермаркетів.

На приміщеннях магазинів вже розміщені оголошення про набір на роботу касирів. Як виявилося, за вказаним номером телефону шукають працівників для мережі «Рукавичка». У відповіді на інформаційний запит Tvoemisto.tv керівництво підприємства «Львівхолод», яке є власником мережі «Рукавичка», підтвердило, що на місці магазинів «Два кроки» планують розташувати власні супермаркети. 

«Рукавичка» постійно розвивається та шукає вдалі локації для відкриття своїх нових магазинів. Після того, як нам стало відомо про ймовірне закриття мережі магазинів «Два кроки», ми почали переговори з власниками деяких приміщень, де розміщуються магазини «Два кроки», щодо їх передання нам в оренду для подальшого відкриття там магазинів «Рукавичка», – йдеться у відповіді.

За даними аналітичної системи YouControl, серед засновників ТОВ «Холдинг емоцій» !Фест» є «Компанія з управління активами «Актив» та «Холдинг емоцій «!Фест», зареєстрований в Австрії. ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» заснували у 2011 році. Серез засновників Юрій Назарук та Андрій Худо. Основний вид діяльності − діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування, а один з інших − надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Мережа магазинів «Рукавичка» належить ТзОВ ТВК «Львівхолод», власником якої є підприємець Богдан Козак. Підприємство зареєстровано за адресою вул. Угорська, 22 у Львові.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!