Фейсбук заблокував одну з найбільших спільнот Львова – Варта1

7252 0
До цього Фейсбук попереджав групу про коментарі, де є насильство, образи, а також заборонив розміщати розшук людей і пости із знайденими речами.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Сьогодні, 12 липня, соціальна мережа Фейсбук заблокувала одну з найбільших спільнот Львова – групу Varta1 – Варта1 (офіційна спільнота). Про це повідомив засновник і координатор спільноти Ігор Зінкевич.

Читайте також: Фейсбук видалив акаунт дослідниці через допис про катування НКВД у львівських тюрмах

«Ну що ж. Офіційно ми отримали від Фейсбук черговий бан – група Varta1 – Варта1 (офіційна спільнота) заблокована», – написав Ігор Зінкевич.

За його словами, Фейсбук не раз попереджав про коментарі, де є насильство, образи, а також заборонив розміщати розшук людей і пости із знайденими речами (документами) через те, що це є конфіденційна інформація.

Як йдеться у повідомленні, наразі група відкрита на офіційній сторінці Varta1 – Варта1, де подаватимуть всю інформацію.

Нагадаємо, раніше, 15 червня, Фейсбук заблокував одну з найбільших львівських спільнот «Людоньки, порадьте», яку звинуватили у порушенні стандартів спільноти, а також Новини Львова.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!