На екрани виходять «Номери» Олега Сенцова та Ахтема Сеїтаблаєва. Коли дивитися

1964 0
Над фільмом політв'язень працював разом із режисером Ахтемом Сеїтаблаєвим.
Фото: Focus.ua

Фото: Focus.ua

Фільм «Номери» за однойменною п’єсою колишнього політв'язня та режисера Олега Сенцова виходить у кінопрокат 19 листопада. 

«Номери» – це повнометражний художній фільм за однойменною п'єсою Олега Сенцова. Це розповідь про ув’язнене суспільство, яке намагається побороти свої страхи та отримати свободу. У світі Номерів все підпорядковується суворій системі й верховному правителю – Нулю, йдеться у релізі 435 Films Distribution.

Десять героїв вже звикли бігти по колу робити все відповідно до книги Правил. У них немає можливості вибирати, як жити й кого любити. Але життя змінюється з появою нового жителя, якому невідомі чинні закони, і це руйнує спокій пасивної влади. Раптово непохитна віра Номерів розколюється на шматки. Вони хочуть самостійно вирішувати свою долю, отримати імена і створити новий світ, де будуть панувати їх закони.

Ролі у фільмі виконали Віктор Андрієнко, Віктор Жданов, Олександр Ярема, Ірина Мак та інші.

Картина є копродукцією України (435 FILMS) та Польщі (Apple Film Production) за підтримки Міністерства культури України та Польського інституту кіно.

За жанром це драма-гротеск.

 

 


 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!