Фільм тижня у Львові: «Assassin’s Creed: Кредо вбивці»

2456 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фільм, що знятий за мотивами відомої шестисерійної комп’ютерної гри, але не повторює її сюжет.
Ілюстрація: movienews.ro

Ілюстрація: movienews.ro

Каллум Лінч, якого засудили до страти, отямлюється в лабораторії, де лікар повідомляє йому, що його насильно під'єднають до технологій, здатних повернути генетичну пам’ять. Завдяки цьому він не просто згадує чи зустрічає свого предка, а починає жити його життям в Іспанії у п’ятнадцятому столітті.

Головний герой, за сюжетом, бореться одразу з двома видами зла: як його предок, він є членом таємничого секретного товариства «Assassins» і мусить протистояти могутній та жорстокій організації «Templar». У своєму часі він прагне поквитатися з батьком, через якого померла мати.

Фантастичний і пригодницький блокбастер знімали в 4-х країнах світу.

Рік 2017. Країна США, Великобританія, Франція, Гонконг. Мова дублювання українська. Жанр фантастика, фентезі, бойовик, пригоди. В головних ролях: Майкл Фассбендер, Маріон Котійяр, Джеремі Айронс, Брендан Глісон, Майкл Кеннет Вільямс, Брін Глісон, Каллум Тернер. Режисер Джастін Курзель Сценарій Адам Купер, Майкл Лесслі, Білл Колладж. Прокат з 5 січня 2017, орієнтовно по 1 лютого 2017.  Тривалість 115 хв. Вікові обмеження 16+.

Фільм можна переглянути у більшості львівських кінотеатрів: «Планеті Кіно» («Forum», «King Cross»), «Кінопалаці», «Кінопалаці ім. Довженка», «Мультиплексі» («Victoria Gardens»).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!