Фільм тижня у Львові: «Загін самогубців»

2739 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фентезійний бойовик «Загін самогубців».
фото: planetakino.uа

фото: planetakino.uа

Для виконання надскладного завдання уряд вирішує створити спеціальну команду. Увійдуть до неї закляті вороги кращих супергероїв всесвіту. Можливо, уряд відправив би виконати місію більш сумлінних і надійних героїв, але немає жодних гарантій, що члени команди виживуть. Відібраних лиходіїв охрещують самогубцями.

Фентезійний бойовик «Загін самогубців» – третій фільм про героїв зі всесвіту DC Comics. Починаючи з 2012 року кінокомпанія Warner Brs. Pictures працює над створенням фільмів про героїв DC Comics. Режисером нової картини став Девід Ейр. Він же, спільно з Джоном Острандером, написав сценарій.

Читайте також: Фільм тижня у Львові: «Секрети домашніх тварин»

Акторів для виконання ролей суперзлодіїв підбирали з особливою ретельністю. Втілювати на екрані героїв коміксів будуть Джаред Лето (Джокер), Марго Роббі (Харлі Квін), Кара Делевінь (Чарівниця), Джай Кортні (Капітан Бумеранг) та Уілл Сміт (Дедшот). Локації для зйомок знайшли у Торонто, роботи планують закінчити у вересні 2015.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, трилер, кримінал. Прокат: з 4 серпня 2016 – орієнтовно по 31 серпня 2016. Прем'єрний період орієнтовно до 24 серпня 2016 року. Тривалість: 123 хв. Вікові обмеження: 16+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!