Фірма депутата ЛМР побудує на Кульпарківській житловий комплекс. Візуалізація

3561 0
Навпроти цієї ділянки будується ЖК «Парус City».
Візуалізація забудовників

Візуалізація забудовників

ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» побудують на вул. Кульпарківській,96 багатоквартирний житловий комплекс ЖК Safe Town (Сейф Таун) із вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями. Містобудівні умови та обмеження для будівництва погодив сьогодні, 12 лютого, виконком Львова.

На сайті забудовника йдеться, що комплекс складатиметься із 6, 10, 16 поверхів, буде передбачено 200 паркомісць. 

Призначення цієї земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (9-16 поверхів).

Висота будинків не має перевищувати 33,80 м.

Зазначимо, що за даними платформи Youcontrol, керівником ТзОВ «Тібет» є Петро Петрушевський, співзасновником цієї компанії був теперішній депутат ЛМР від «Європейської солідарності» Остап Доскіч. Зараз Остап Доскіч є заступником директора у ТОВ «Тібет». Інша компанія, ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія», належить Назару Бербеці та Тарасу Дідику. Назар Бербека також є депутатом ЛМР від «Європейської солідарності».

Христина Гоголь

Візуалізація забудовників


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!