Чого потребують військові під час реабілітації. У Львові проведуть дискусію

1126 0
«Медіа-хаб «Твоє місто» проведе публічну дискусію про фізичну та психологічну реабілітацію військових сьогодні о 16.00.

Повномасштабна війна, яку розпочала росія, приведе за собою нове покоління ветеранів в Україні. Вже сьогодні багатьом військовим потрібна допомога психолога. Щодня зростає також кількість військових і цивільних із ампутованими кінцівками. Щоби повернутися до повноцінного життя, їм потрібні протези й ментальна реабілітація.  

Для того, щоб обговорити, яку фізичну та психологічну реабілітацію можуть отримати військові на Львівщині, які є запити у самих військових, як і де вони можуть отримати протези, де отримати психологічну допомогу, а також як можна покращити цей процес «Медіа-хаб «Твоє місто» організовує публічну дискусію «Незламні Суперлюди. Як організована реабілітація військових на Львівщині» за участі представників реабілітаційних центрів «Superhumans» та «Unbroken», психологині «Будинку воїна», яка працює з військовими, також представниці Офісу підтримки військовослужбовців та ін.

Перелік спікерів:

Роман Ліщук – викладач Львівської медичної академії ім. А. Крупинського, лікар-психіатр, психотерапевт, кандидат мед.наук, консультант з ментального здоров’я Superhumans Центр;

Ігор Кошівка – фізичний терапевт, керівник реабілітаційного центру «Незламні»;

Назар Желем – психіатр реабілітаційного центру «Незламні»;

Ярополк Пшик – фізичний терапевт, засновник медичного центру фізичної терапії та медицини болю «Інново», зараз –  старший бойовий медик;

Наталія Мрака – психологиня першого жіночого ветеранського простору «Рехаб» і ветеранського простору «Будинок воїна»;

Анна Кузюта – керівниця Західного штабу з питань поводження з військовополоненими та координаторка Офісу підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей;

Галина Бордун – голова робочої групи консультативно-координаційних центрів при РВА ЛОВА.

Дискусія відбудеться сьогодні, 18 травня, о 16.00 год. Пряму трансляцію можна буде подивитися на сторінках Tvoemisto.tv у Facebook та YouTube.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!