ФК «Карпати» Львів розгромили суперників із Чернігова

1623 0
Тож «Карпати» здобувають четверту перемогу у розіграші другої ліги та піднімаються на шосту сходинку.
Фото:gastroli.ua

Фото:gastroli.ua

Сьогодні, 5 вересня, ФК «Карпати» Львів розгромили суперників із Чернігова. Цей матч 7 туру другої ліги України відбувався на стадіоні «Україна». Закінчився він з рахунком 5:0.

У першому таймі на шостій хвилині зустрічі суперник, гравець «Чернігова» Анатолій Романенко забив м’яч у свої ворота. На 15 хвилині гри перевагу подвоїв Амбросій Чачуа.

У другому таймі у воротах суперника відзначились Максим Гуменюк, Чачуа та Владислав Приймак.

Тож «Карпати» здобувають четверту перемогу у розіграші другої ліги та піднімаються на шосту сходинку.

Нагадаємо, футбольний клуб «Карпати» перед стартом сезону провів презентацією нового складу команди. Керівником «Карпат» став легендарний львівський футболіст Степан Юрчишин, головним тренером — відомий гравець одного з найкращих складів команди Андрій Тлумак. Повний склад команди можна подивитися за посиланням. Багато прізвищ гравців, які грали за ФК «Карпати»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!