Флешмоб замість лінійки. Як львівські школи нетрадиційно святкували День знань. Фото

5446 0
Більшість львівських шкіл святкували День знань без лінійок.
Фото: КМДШ / Facebook

Фото: КМДШ / Facebook

Цього року більшість львівських шкіл відзначали День знань безтрадиційних лінійок, довгих виступів адміністрації та депутатів. Натомість для школярів улаштували фолешмоби та екскурсії.

Одним із таких навчальних закладів стала школа східних мов та бойових мистецтв «Будокан», де День знань святкували в парку «Знесіння» з різноманітними іграми та пікніком для батьків і дітей. Ввечері на них чекала ватра.

Фото Лесі Герман / Facebook

Фото Лесі Герман / Facebook

У школі №21 на подвір’ї провели тематичний флешмоб.

 У Креативній дитячій школі свято 1 вересня відбулося на тему фільму «Сніданок у Тіффані». На святі учні представляли себе та свій клас, опісля для дітей і батьків був сніданок із какао і круасанамии у стилі фільму.

Фото: КМДШ / Facebook

Фото: КМДШ / Facebook

А в школі вільних і небайдужих 1 вересня розпочали з підняття дроном прапора України. Святкували День знань із оркестром «Правда Orchestra». Опісля запалили ватру і продовжували святкування пікніком вчителів, батьків і дітей.

А як у вашій школі святкували День Знань? Поділіться з Tvoemisto.tv у коментарях.

Ольга Гуцол


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!