FlixBus запускає брендований маршрут від Затоки через Львів на Буковель

2869 0
З 14 червня автобуси їздитимуть щодня.
Фото: cfts.org.ua

Фото: cfts.org.ua

Оператор автобусних перевезень Європи FlixBus запустить першу в Україні повністю брендовану внутрішню лінію. Маршрут пролягатиме від Затоки та Одеси, через Київ і Львів, до гірських курортів Буковель та Драгобрат (зупинки «Поляниця» і «Ясіня»). Про це повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман, повідомляє Центр транспортних стратегій.

Читайте також: Flixbus запускає лінію зі Львова до Монпельє з зупинками у Ніцці та Марселі

Перший автобус відправиться за маршрутом 20 травня. Він курсуватиме п'ять разів на тиждень, а починаючи з 14 червня – щодня. Продаж квитків на автобуси першої брендованої внутрішньої лінії Україною автобусний оператор FlixBus вже відкрив.

Повний список зупинок на маршруті буде такий: Затока, Одеса, Київ, Житомир, Рівне, Львів, Івано-Франківськ, Яремче, Поляниця (Буковель), Ясиня (Драгобрат). Таким чином, лінія з’єднає столицю та туристичні центри України на півдні та заході країни.

«Це наша перша брендована лінія на внутрішньому маршруті в Україні, й вона передбачає найбільш популярні напрямки для подорожей Україною, і влітку, і взимку», – зазначив Міхал Леман.

На новій лінії працюватимуть автобуси Neoplan, які мають фірмове зелене брендування FlixBus.

Як наголосив перевізник, на всіх лініях FlixBus застосовуються підвищені стандарти безпеки та гігієни. Після кожної поїздки здійснюється професійна дезінфекція автобусів. Пасажири зобов'язані під час поїздки носити маску, закриваючи нею ніс і рот.

Нагадаємо, FlixBus почав продаж квитків на новий міжнародний маршрут зі Львова на південь Франції – Львів-Монпельє, із зупинками у Мукачево, Ніцці та Марселі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!