Київ

Фонд Баффета відновить поліцейське відділення в Бородянці на Київщині

936 0
Проєкт нової, сучасної, технологічної адміністративної будівлі поліції почнуть невдовзі відбудовувати у Бородянці.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Бородянці, на Київщині відновлять знищене окупантом поліцейське відділення. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.
 
 
«Розділяючи його [Говарда Баффета – Ред.] філософію, на першій зустрічі у листопаді минулого року і його пропозицію допомогти поліції Київщини, ми попросили відновити знищене окупантом поліцейське відділення в багатостраждальній Бородянці», – зазначив Нєбитов.
 
 
Наразі вже завершено проєктування, і сьогодні фактично наданий старт будівництву. Разом з Баффетом Бородянку відвідав і всесвітньовідомий британський бізнесмен Річард Бренсон.
 
 
Очільник поліції області наголосив, що нова, сучасна, технологічна та зручна адміністративна будівля поліції стане вагомим кроком для безпеки міста та поштовхом для відновлення усіх сфер життя та соціально-економічного розвитку.
 
 
Нагадаємо, минулого місяця фонд Баффета передав поліції регіону чотири новітні кінологічні автомобілі.
 
Фото: Андрій Нєбитов / Facebook

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!