Фонтан на вулиці Коперника у Львові відновить роботу наступного тижня. Фото

6392 0
Наразі спеціалісти виконали пробний запуск фонтану.

Відповідно до повідомлення Управління охорони історичного середовища ЛМР на сторінці у Facebook, сьогодні у Львові виконали тестовий запуск фонтану в криниці на вулиці Коперника.

«Пробний запуск фонтану в криниці на Коперника відбувся успішно! Пан Ігор, професіонал у фонтанній справі, налагоджує висоту водяних струменів. Вже наступного тижня повернуться відреставровані леви і завершаться всі будівельні роботи», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: За нищення історичних пам'яток у Львові каратимуть на суму до 170 тисяч

Нагадаємо, у жовтні минулого року у Львові розпочали реконструкцію криниці з левами на вулиці Коперника. Реставрувати криницю з левами почали планувати ще з травня 2017-го року. У міській раді провели експертизу проекту, та визначили попередню суму – 90 тисяч гривень. Проте, як зазначала раніше Лілія Онищенко, через великий об'єм робіт, доведеться шукати спонсорів на дофінансування.

Фото: Управління охорони історичного середовища/Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!