Фонтани на площі Ринок у Львові стануть сценами кавового фестивалю

3543 0
Фестиваль "На каву до Львова" цього року пройде у новому форматі. Основними локаціями свята стануть чотири фонтани на площі Ринок: Нептун, Амфітріта, Діана та Адоніс. Організатори кажуть, що відвідувачі свята не лише матимуть змогу смакувати кавою, але й стануть учасниками створення комфортного арт-простору у центрі міста протягом 18-21 вересня.
Фото з Facebook фестивалю

Фото з Facebook фестивалю

"Ми вирішили цьогоріч відмовитися від великої сцени на площі Ринок. Новий концепт полягає у гармонійному поєднанні львівської архітектури, комфортного дизайну, натуральних матеріалів, гарної музики та смачної кави", - сказав організатор фестивалю "На каву до Львова" Андрій Сидор у коментарі tvoemisto.tv.

З його слів, чотири фонтани на площі Ринок - це дуже красиві архітектурні елементи: "І ми подумали, чому б їх не використати як бекграунд до нашого фестивалю. Поряд з ними буде встановлено сцени-подіуми, поряд з якими львів'яни і гості міста зможуть смакувати кавою".

Планується, що вдень на цих чотирьох локаціях свої майстер-класи проводитимуть баріста, а ввечері кавоманів розважатимуть музичні гурти.

"Хочемо, аби це був формат максимально близький до людей, аби музиканти були без пафосу. Хочемо, щоб, в першу чергу, в людей залишились приємні враження від Львова та смаку кави... Подіуми встановимо так, аби не пошкодити старовинні фонтани", - сказав Андрій Сидор.

Коли: 18-21 вересня 2014 року.

Де: Львів, площа Ринок.

Нагадаємо, цього року відбудеться вже восьме міське свято "На каву до Львова". Тут можна спробувати каву різних сортів та приготовану за найрізноманітнішими рецептами, а також солодощі до неї з різних країн світу.

Фото з Facebook фестивалю


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!