Форму олімпійської збірної України відзначили як одну з найстильніших

1878 0
Українську форму назвали новаторською і у той же час зручною та практичною.
Фото: НОК України

Фото: НОК України

Олімпійську форму України на Іграх у Токіо відзначили як одну з найкращих та найстильніших. Таку високу оцінку дало відоме американське видання «PEOPLE», зробивши підбірку найстильніших луків, які вразили під час параду на церемонії відкриття нещодавно завершених Олімпійських ігор у Токіо за участю 206 команд-учасниць. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет.

Читайте також: Трьом львівським призерам Олімпіади-2020 подарують по квартирі

Найпопулярніший американський журнал назвав парадну українську форму новаторською і у той же час зручною та практичною.

Українська екіпіровка, виготовлена у співпраці Національного олімпійського комітету з партнером, всесвітньовідомим брендом «PEAK», що має більше 25-річний досвід в індустрії спорту, отримала відзнаку впливового видання разом з екіпіровками збірних США, Великобританії, Австралії, Нідерландів, Італії.

До розробки екіпіровки нашої Олімпійської збірної долучилися і самі спортсмени, разом з Комісією атлетів Національного олімпійського комітету.

Читайте також: Україна здобула першу медаль на Паралімпіаді-2020

Головна ідея всієї колекції полягала в тому, що спорт – це стиль життя і саме з цим одягом ти готовий до будь-яких випробувань.

Олімпійське екіпірування виготовили з легких, прозорих тканин, з урахуванням кліматичних умов Токіо. Кольорова гама, яка використовується в колекції, вміло поєднує традиційні синьо-жовті кольори з ніжною палітрою, що символізує надію і віру.

Нагадаємо, Україна увійшла у ТОП-20 на Олімпійських іграх Токіо за загальною кількістю нагород з-поміж 206 країн-учасниць. Українські 153 спортсмени, які вийшли на старт, вибороли 19 олімпійських медалей (1 золоту, 6 срібних та 12 бронзових). Ще 23 українці зупинились буквально за крок до п'єдесталу, посівши 4-6 місця у фінальних змаганнях.

З 24 серпня до 5 вересня 2021 року в місті Токіо тривають XVІ літні Паралімпійські ігри. Із Львівської області поїхали 8 спортсменів. Вони змагатимуться у таких видах спорту, як стрільба з луку, фехтування на візках, настільний теніс та легка атлетика.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!