Форум громадських організацій у Львові. Як взяти участь?

1906 0
Історії успіху, правові аспекти функціонування громадських організацій, можливості організаційного розвитку та нові шляхи реалізації ідей – такою буде програма Форуму громадських організацій у Львові.
Фото: city-institute.org

Фото: city-institute.org

18-19 вересня Інститут міста проведе Форум громадських організацій Львова. До участі у Форумі запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп. Реєстрація триває до 12 вересня включно. Кількість учасників Форуму обмежена. 

Представники громадських організацій та ініціативних груп, які пройшли відбір до участі у Форумі, отримають підтвердження реєстрації до 14 вересня включно. 

Критерієм відбору громадських організацій та ініціативних груп є активність протягом останніх трьох років.

Реєстраційна форма за посиланням https://docs.google.com/a/city-institute.org/forms/d/1TNQlJZ7YG4QOJUVznz8JKu0frhvvyPDXsEVNUkQYUas/viewform  або на сайті Інституту міста www.city-inctitute.org у розділі «Проекти».

За додатковою інформацією прохання звертатись на  [email protected]  або за тел. 254-60-81.

Захід реалізує Інститут міста та відділ громадського партнерства Львівської міської ради в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», який впроваджується Асоціацією міст України спільно з Норвезькою асоціацією місцевих регіональних влад за фінансової підтримки МЗС Норвегії. 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!