Фото дня: у Львові презентували перший український електромобіль

11954 1
Сьогодні, 22 травня, у Львові представили перший і поки єдиний український прототип електрокару.
фото: Мирослав Пархомик/Zaxid.net

фото: Мирослав Пархомик/Zaxid.net

Розробкою автомобілю займалася компанія Electric Marathon International, яка також виступає організатором відомого щорічного ралі на електромобілях – Електромобільного Марафону. Компанія створила концептуальний прототип електрокару і дала йому назву Synchronous, – повідомляється на офіційному сайті компанії.

«Synchronous – це особливе й незвичне, нестандартне рішення в світі електричних автівок. Яскравий корпус, екологічно чисті матеріали мають зробити з нього символ нової ери пасажирського перевезення. Інноваційний електричний двигун, сонячні панелі на даху, нові інженерні рішення повинні зробити пересування на цій автівці найкомфортнішим. Панорамне тоноване вікно й зовнішній вигляд, що нагадує середньовічні карети, дозволяють Synchronous стати ідеальним засобом пересування в місті у якості таксі, шатла для готелів та екскурсійного авто», – так зарактеризують авто його автори.

6 квітня перший український електромобіль Synchronous було офіційно презентовано в Монако на 11-й щорічній конференції щодо екологічного транспорту й відновлюваних джерел енергії EVER

Сьогодні – його вперше представили у Львові, в рамках старту марафону електрокарів «Львів – Монте-Карло-2016».

Фінішує ралі 3 червня у Монте-Карло, на Палацовій площі. Протягом Марафону команди-учасники проїдуть понад 3 тисячі кілометрів дорогами Європи, відвідають 10 країн і 23 європейські міста.

Фото Evgeny Kraws

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
22 Травня, 2016 20:29
jt дизайн страшний
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!