Фото дня. У Львові пройшла хода звіздарів

1766 0
Головним символом цьогорічного фестивалю була звізда «Берегиня».
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

У Львові пройшла традиційна хода звіздарів, до якої цьогоріч долучилися звіздарі Батумі та Луцька. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Головним символом цьогорічного фестивалю була звізда «Берегиня». На 12-ти променях зображені українські жінки з різних етнорегіонів, які рушниками стелять світлу долю України. У центрі звізди — Тризуб — давній символ сили та незалежності.

Малі колядницькі звізди здебільшого виготовили на майстер-класах у Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького та у у Катехитичній та середній школах Дублян.

Двометрові заввишки і у діаметрі звізди створили громади сіл Новосілки, Гамаліївки та Мурованська об’єднана територіальна громада та спільнота Храму Успіння Пресвятої Богородиці з Дублян.

Фото Христини Процак / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!