Фото дня. Біля львівського залізничного вокзалу розібрали фонтан

6761 0
На його місці облаштують «Динамічний фонтан» із 9 форсунками та кольоровою підсвіткою.
Фото: Транспорт та інфраструктура Львова / Facebook

Фото: Транспорт та інфраструктура Львова / Facebook

У Львові розібрали чашу фонтана з рибами біля залізничного вокзалу. Відповідні фото опублікували на сторінці «Транспорт та інфраструктура Львова» у Facebook.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

Фото фонтана 2009 року

Фото фонтана 10 березня 2019 року

Фонтан 18 березня 2019 року

Таким має бути фонтан після реконструкції

Роботи біля фонтана розпочали 1 березня. На його місці облаштують «Динамічний фонтан» із 9 форсунками та кольоровою підсвіткою. Також на цій території замінюють колектор. На час робіт обмежили заїзд для приватного транспорту. Із 25 березня із площі Двірцевої перенесуть автостанцію (спочатку йшлося про 31 березня, пізніше — про 22 березня, — ред. уточнення), а із травня скасують трамвайне сполучення. Із 2020 року перейдуть до наступної частині площі та почнуть будувати підземний паркінг.

Читайте також: Як ремонтують площу Двірцеву у Львові. Актуальні фото

Нагадаємо, після реконструкції на площі мають розділити потоки приватного та громадського транспорту, з’явиться велодоріжка та побільшає зупинок для міського транспорту й озеленення. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!