Курбас, Франко, Крушельницька та інші львів'яни «ожили» на фотографіях. Відео

1948 0
«Живі» фото десяти вихідців зі Львова та Львівщини зробили за допомогою функції «Глибока ностальгія».
Фотокадр

Фотокадр

Платформа для генеалогічних досліджень MyHeritage запустила функцію «Глибока ностальгія», яка дає змогу перетворювати фотопортрети на короткі відео. Так людина з фотографії усміхається, підморгує і киває.

Читайте також: У Львові розпочали облаштовувати простір Станіслава Лема. Як зміниться площа

Тvoemisto.tv з допомогою додатку «оживило» портрети десяти видатних вихідців зі Львова і Львівщини: головнокомандувача УПА Романа Шухевича, видатної оперної співачки Соломії Крушельницької, актора і режисера Леся Курбаса, письменника Станіслава Лема та інших.

Додамо, що у мережі також з’явились портрети видатних українців – поетеси Лесі Українки та письменника, мислителя, художника Тараса Шевченка, а також гетьмана Івана Мазепи, їх також «оживили» з допомогою програми.

Користувачі соцмереж з усього світу поширюють анімовані зображення своїх померлих родичів, а також рухомі зображеннями історичних діячів. Так, вдалось «оживити» портрет найвизначнішого фізика XX століття Альберта Ейнштейна, британського письменника Чарлза Дікенса і королеви Стародавнього Єгипту Нефертіті.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!