Фото зі зруйнованого Ірпеня стало одним із найкращих на престижному конкурсі

1230 0
На конкурсі Sony World Photography Awards фото зі зруйнованого Ірпеня стало одним із найкращих.
Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

У трійці лідерів престижної премії Sony World Photography Awards за версією журі виявився знімок, зроблений в одній із зруйнованих квартир в Ірпені. Про це повідомляє видання CNN.

Всесвітня організація фотографів представила списки та оголосила фіналістів у 10 професійних категоріях щорічного конкурсу, що охоплює портретний живопис, спорт, пейзаж та навколишнє середовище.

Остаточних переможців буде оголошено лише 13 квітня, але вже сьогодні ми можемо ознайомитися з роботами фіналістів. Так, знімок фотографа Саші Маслова зі зруйнованого міста Ірпеня Київської області увійшов до трійки найкращих робіт у версії престижної премії Sony World Photography Awards. У кадрі можна побачити чоловіка, який сидить на ліжку у напівзруйнованій кімнаті.

Також у трійку найкращих фото увійшли знімки вулкана з висоти пташиного польоту та портрет собаки. Варто зазначити, що цього року на конкурс було подано понад 415 тисяч робіт, з яких понад 180 тисяч потрапили до професійних категорій. Організатори заявили, що у 2023 році було зареєстровано найбільшу кількість заявок за 16-річну історію премії.

Фото: CNN


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!