Французи допоможуть вирішити проблему львівського сміття

2989 1
Франція виділила на проект 650 тисяч євро.

Інженери французької компанії Egis вже кілька місяців вивчають ситуацію та працюють над оптимальним рішенням. Розробники запевняють – вестимуть проект до самого кінця.  Вони сподіваються, що їхні рішення зможуть бути втілені та розповсюджені для впровадження. 650 000 євро від Фонду вивчення та підтримки приватного сектору (FASEP) генерального казначейства Франції надаються компанії для розробки дослідження «Міська стратегія поводження з твердими побутовими відходами для міста Львова: техніко-економічне обґрунтування інтегрованої системи поводження з ТПВ, включаючи збір відходів, переробку та утилізацію»

Читайте також: 15 тисяч гривень на рік. Як ОСББ може заробляти на смітті. Інструкція

Дослідження відповідатиме вимогам Європейського інвестиційного банку та дозволить суттєво прискорити початок безпосередньої реалізації проекту «Комплексне вирішення проблем поводження з ТПВ у м. Львові», що планується впровадити за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку в рамках «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України».

Читайте також: Врятувати місто від сміття: у Львові готують незалежні дебати 

Egis вже працювала зі схожими випадками у Франції. Під час конференції у Львові представники компанії презентували напрацювання з попередніх проектів. Французьким інженерам вдалося рекультивувати ділянку, яка за площею вдвічі перевищує Грибовицьке сміттєзвалище. 

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
20 Березня, 2017 09:28
axab У чужий монастир зі своїм... сміттям! Обговорюється проблема сміття в Україні:
[***]://pvisti.info/index.php/economy/3024-u-chuzhyi-monastyr-zi-svoim-smittiam
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!