Фрік-кабаре Dakh Daughters у Львові. Фоторепортаж

3620 0
У понеділок, 15 червня, до Львова із гастролями завітав гурт фрік-кабаре Dakh Daughters. Цей нестримний і унікальний дівочий «бенд» настільки полюбився львівській публіці, що відвідав місто Лева уже втретє. Цього разу Dakh Daughters виступили із новлю концертною програмою «Упссс…». Tvoemisto.tv пропонує подивитись, як це було.

«Упссс…» – ця програма, як вітамін для серця і душі, - йдеться в анотації до нової концертної програми фрік-кабаре Dakh Daughters. – А все - аби розвіяти хміль зимово-весняних сум’ять і прокинутись до літа й до життя. «Упссс…» – і луснула куля журби й утоми. Шаблони, стандарти, погані думки розлетілись хто-куди і вивільнилось все безмежжя енергії, мудрості та любові. «Упссс…» – це ліквідація стереотипів, шаблонної поведінки й стандартів ззовні й всередині нас», –  діляться організатори заходу.

Dakh Daughters – це сім талановитих красунь, акторок Київського театру Влада Троїцького «Дах». А ще Dakh Daughters – це п'ятнадцять музичних інструментів й діапазон вокалу від українського плачу до суворого гроулінгу та, чи не найголовніше, –  повний спектр людських емоцій. Кожен номер фрік-кабаре, кожна їхня композиція – окреме театральне дійство із виром почуттів, неймовірними історіями і зворушливими героями, у яких майстерно перевтілюються актриси-співачки.

Фото - Андрій Поліковський

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!