Гелікоптер доправив до лікарні Львова чотирирічну дівчинку із судомами

4665 0
Гвинтокрил за 40 хвилин подолав відстань від Мостиськ до Львова.
Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Поліцейський гелікоптер доправив із Мостиського району до Львова 4-річну дівчинку із судомним синдромом. Про це повідомили у поліції Львівської області та Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 за 40 хвилин подолав відстань від міста Мостиська до Львівської міської дитячої лікарні. Маленьку пацієнтку передали медикам. 

«До нас сьогодні доставили дівчинку з судомним синдромом, приступ був повторний за добу. Дівчинку ми спостерігаємо упродовж 3 років. Вона народилася з обтяженим анамнезом, в гіпоксії, і в неї було уже кілька приступів. Дівчинка отримувала ці 3 роки протисудомну терапію, протягом останнього року нападів не було. Ми плануємо провести їй дообстеження, томографію», – повідомила у коментарі Тvoemisto.tv  лікар-невролог дитячої лікарні на Орлика Любов Куртяк.

Читайте також: До Львова з Ходорова гелікоптером транспортували чоловіка з гострим коронарним синдромом

Нагадаємо, із 1 жовтня на Львівщині відновила роботу аеромедична евакуація хворих. Новий гелікоптер Нацполіції тепер обслуговуватиме Львівську, Івано-Франківську та Закарпатську області, Чернівецьку, Тернопільську та Волинську. Першу евакуацію пацієнтки з інсультом авіамедична служба львівського обласного Центру екстреної допомоги виконала 9 квітня на гелікоптері ДСНС. Проте уже в червні гелікоптер ДСНС тимчасово перестав виконувати польоти в області. Його забрали для виконання завдань у міжнародних навчаннях та технічне обслуговування.

15 січня аеромадичний гелікоптер доправив з Рівненської обласної клінічної лікарні до Львова донорське серце. Загалом за пів року дії санавіація МВС здійснила на Львівщині вже понад 40 вильотів.

Ольга Шведа

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!