Генерал Сирський відзначив львівських десантників

1551 0
Сирський відвідав захисників.
Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада

Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада

Військові 80-ої окремої десантно-штурмової бригади отримали нагороди від командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Олександра Сирського. Про це стало відомо з допису на Facebook-сторінці бригади.

«Відзначив непохитних десантників 80-ої окремої десантно-штурмової бригади командувач оперативно-стратегічного огрупування військ «Хортиця» генерал-полковник Олександр Сирський. ДШВ – Завжди Перші!» – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 21-річному дрогобичанину Миколі Пшеченку посмертно присвоїли відзнаку президента «За оборону України» та «Хрест Орла».

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!