За якої умови Генконсульство Польщі у Львові відмовляє у візах. Відео

8262 0
У 2014 році для отримання візи до польського консульства у Львові подали заявки близько 350 тисяч осіб. Майже 11 тисяч із них отримали відмови. Генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд під час прес-конференції 23 лютого назвав основні причини відмов українцям.
nyms-tour.com.ua

nyms-tour.com.ua

За словами Генерального консула, основною причиною відмов є «креативність» українців, які намагаються подати фальшиві документи. Найчастіше українці подають фальшиві запрошення, а також сфальсифіковані документи для отримання робочої візи.

«Слов’яни доволі креативні люди. І можуть вигадувати такі речі, що довго можна було б про це розповідати. Поляки теж є креативним народом, тож, пропонують українцям деякі «не зовсім законні» дружні послуги за високу платню», - сказав Ярослав Дрозд.

Читайте також: Львів'янам, які реєструються нелегально відмовляють в отриманні візи

За його словами, кількість відмов, які отримують громадяни України, що звертаються до консульства РП у Львові, є доволі стабільною останні роки і не перевищує 3 відсотків. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!