Генпрокуратура розглядає всі можливі версії аварії гвинтокрила з керівництвом МВС

1702 0
Керівництво МВС летіло на гвинтокрилі у відрядження в одну з «гарячих» точок.
Наслідки падіння гвинтокрила

Наслідки падіння гвинтокрила

Про причини авіакатастрофи в Броварах, яка сталася вранці 18 січня, говорити рано. Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері телемарафону. Він пояснив, що є кілька факторів, через які може статися трагедія.

«Комісія буде розслідувати причини. Це не буде 1-2 дні, тому що дослідження авіакатастрофи займає певний час. Думаю, буде створена державна комісія, до якої увійдуть різні авіаційні фахівці. Вони дослідять причини того, що відбулося, та які фактори впливали на те, що вертоліт впав»– сказав він.

Ігнат додав, що необхідно вивчити всю інформацію, зокрема про радіообмін і технічний стан гелікоптера. За його словами, це триватиме щонайменше кілька тижнів, адже технічне дослідження займає певний час.

Читайте також: У Броварах розбився гвинтокрил ДСНС, загинуло керівництво МВС

Як повідомив генеральний прокурор України Андрій Костін, Генпрокуратура розглядає всі можливі версії аварії гвинтокрила на Київщині.
 
«Зараз на місці трагедії працюють слідчі та експерти. Проводяться невідкладні слідчі дії. На тепер ми розглядаємо всі можливі версії аварії гвинтокрила. Досудове розслідування доручено слідчим СБУ»– зазначив він.
 

Заступник керівника ОП Кирило Тимошенко повідомив в етері телемарафону що керівництво МВС летіло на гвинтокрилі у відрядження в одну з «гарячих» точок.

Нагадаємо, у Броварах біля дитячого садочка впав гвинтокрил ДСНС. На борту перебували міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Вони загинули. Всього наразі відомо про 18 загиблих. З них 9 перебували на борту гвинтокрила. Серед загиблих 3 дітей. Поранення отримали — 26 осіб з них 12 дітей.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!